fredag 18 november 2016

Julen är på ingång!

- I samarbete med Lottoland -


Ja, julen närmar sig med stormsteg och i vissa delar av vårt avlånga land har vi redan fått lite julstämning då snön redan lagt sig. Det är alltid en hel del som ska göras så här inför jul och visst kan det vara lite stressigare tider så här års, både privat och kanske till och med på jobbet. Har du redan gjort julklappsinköpen eller väntar du tills sista minuten? Men det gäller att inte glömma bort sig själv i julrushen.

Nytt år, nya drömmar!
Ett nytt år står inför dörren med nya utmaningar, nya upplevelser och nya drömmar! Vilka drömmar vill du förverkliga det kommande året? Kanske har du till och med några nyårslöften du planerar att hålla i år? En dröm för många är väl att vinna på lotto, och man kan lugnt säga att Sverige fått flera nya lottomiljonärer i år. Drömvinsten på lotto har fallit ut hela 3 gånger i år redan med lyckliga vinnare i Uppsala, Täby och Luleå som alla kammat hem över hundra miljoner kronor vardera. Även om pengar verkligen inte är allt så underlättar det ju vardagen lite. Har du kollat de senaste dragningslistorna och dess vinstutbetalningar?

Vikten av att rå om sig själv i mörkare och kallare tider.
Det är kanske inte alltid jättekul att bege sig ut i kylan och mörkret vid denna årstid, men det är viktigt att se om sig själv och göra saker som får en att må bra. Detta kanske för somliga innebär att ha mysiga middagar med vänner någon gång i veckan, en SPA upplevelse eller varför inte en liten miniweekend till en ny plats man inte varit på tidigare för att därigenom hitta inspiration, möta nya människor och ta del av nya upplevelser. Det behöver inte alltid vara något extravagant utan kan ibland räcka med något litet för att ladda upp batterierna lite. Kanske har du något bra tips på hur man laddar upp batterierna såhär i vintertider?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar